master's thesis
Unošenje mutacija u gen SCW4 kvasca Saccharomyces cerevisiae i ispitivanje utjecaja uvedenih mutacija na vezanje Scw4 proteina u staničnu stijenku

Hrestak, Dora
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Biochemistry

Cite this document

Hrestak, D. (2021). Unošenje mutacija u gen SCW4 kvasca Saccharomyces cerevisiae i ispitivanje utjecaja uvedenih mutacija na vezanje Scw4 proteina u staničnu stijenku (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593938

Hrestak, Dora. "Unošenje mutacija u gen SCW4 kvasca Saccharomyces cerevisiae i ispitivanje utjecaja uvedenih mutacija na vezanje Scw4 proteina u staničnu stijenku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593938

Hrestak, Dora. "Unošenje mutacija u gen SCW4 kvasca Saccharomyces cerevisiae i ispitivanje utjecaja uvedenih mutacija na vezanje Scw4 proteina u staničnu stijenku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593938

Hrestak, D. (2021). 'Unošenje mutacija u gen SCW4 kvasca Saccharomyces cerevisiae i ispitivanje utjecaja uvedenih mutacija na vezanje Scw4 proteina u staničnu stijenku', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 12 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593938

Hrestak D. Unošenje mutacija u gen SCW4 kvasca Saccharomyces cerevisiae i ispitivanje utjecaja uvedenih mutacija na vezanje Scw4 proteina u staničnu stijenku [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 May 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593938

D. Hrestak, "Unošenje mutacija u gen SCW4 kvasca Saccharomyces cerevisiae i ispitivanje utjecaja uvedenih mutacija na vezanje Scw4 proteina u staničnu stijenku", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593938

Please login to the repository to save this object to your list.