University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Cite this document
Tomić, S. (2021). Sirovine i izvori kemijskih elemenata korišteni za hranjive podloge u industrijskoj proizvodnji (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313704
Tomić, Sara. "Sirovine i izvori kemijskih elemenata korišteni za hranjive podloge u industrijskoj proizvodnji." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313704
Tomić, Sara. "Sirovine i izvori kemijskih elemenata korišteni za hranjive podloge u industrijskoj proizvodnji." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313704
Tomić, S. (2021). 'Sirovine i izvori kemijskih elemenata korišteni za hranjive podloge u industrijskoj proizvodnji', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 03 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313704
Tomić S. Sirovine i izvori kemijskih elemenata korišteni za hranjive podloge u industrijskoj proizvodnji [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 November 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313704
S. Tomić, "Sirovine i izvori kemijskih elemenata korišteni za hranjive podloge u industrijskoj proizvodnji", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313704