undergraduate thesis
Sirovine i izvori kemijskih elemenata korišteni za hranjive podloge u industrijskoj proizvodnji

Tomić, Sara
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Tomić, S. (2021). Sirovine i izvori kemijskih elemenata korišteni za hranjive podloge u industrijskoj proizvodnji (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313704

Tomić, Sara. "Sirovine i izvori kemijskih elemenata korišteni za hranjive podloge u industrijskoj proizvodnji." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313704

Tomić, Sara. "Sirovine i izvori kemijskih elemenata korišteni za hranjive podloge u industrijskoj proizvodnji." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313704

Tomić, S. (2021). 'Sirovine i izvori kemijskih elemenata korišteni za hranjive podloge u industrijskoj proizvodnji', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 11 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313704

Tomić S. Sirovine i izvori kemijskih elemenata korišteni za hranjive podloge u industrijskoj proizvodnji [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 May 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313704

S. Tomić, "Sirovine i izvori kemijskih elemenata korišteni za hranjive podloge u industrijskoj proizvodnji", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313704

Please login to the repository to save this object to your list.