University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Milk and Milk Products
Cite this document
Milić, J. D. (2021). Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511
Milić, Jakov David. "Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511
Milić, Jakov David. "Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511
Milić, J. D. (2021). 'Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511
Milić JD. Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511
J. D. Milić, "Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511