University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Process Engineering Laboratory of Thermodynamics
Cite this document
Pejković Prekslavec, M. (2021). Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“ (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393379
Pejković Prekslavec, Matija. "Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393379
Pejković Prekslavec, Matija. "Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393379
Pejković Prekslavec, M. (2021). 'Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393379
Pejković Prekslavec M. Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“ [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393379
M. Pejković Prekslavec, "Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393379