University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for Biochemistry
Cite this document
Matijević, D. (2022). Konstrukcija i mjerenje aktivnosti rekombinantnog proteina Pir2bla_CJ izloženog na površini stanične stijenke (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194395
Matijević, Dominik. "Konstrukcija i mjerenje aktivnosti rekombinantnog proteina Pir2bla_CJ izloženog na površini stanične stijenke." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194395
Matijević, Dominik. "Konstrukcija i mjerenje aktivnosti rekombinantnog proteina Pir2bla_CJ izloženog na površini stanične stijenke." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194395
Matijević, D. (2022). 'Konstrukcija i mjerenje aktivnosti rekombinantnog proteina Pir2bla_CJ izloženog na površini stanične stijenke', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 11 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194395
Matijević D. Konstrukcija i mjerenje aktivnosti rekombinantnog proteina Pir2bla_CJ izloženog na površini stanične stijenke [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 October 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194395
D. Matijević, "Konstrukcija i mjerenje aktivnosti rekombinantnog proteina Pir2bla_CJ izloženog na površini stanične stijenke", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194395