master's thesis
Razvoj primjene dviju glikozid hidrolaza - ekspresija saharoza fosforilaze na površini S. cerevisiae i praćenje aktivnosti alfa-amilaze

Lilek, Stela
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Lilek, S. (2022). Razvoj primjene dviju glikozid hidrolaza - ekspresija saharoza fosforilaze na površini S. cerevisiae i praćenje aktivnosti alfa-amilaze (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993605

Lilek, Stela. "Razvoj primjene dviju glikozid hidrolaza - ekspresija saharoza fosforilaze na površini S. cerevisiae i praćenje aktivnosti alfa-amilaze." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993605

Lilek, Stela. "Razvoj primjene dviju glikozid hidrolaza - ekspresija saharoza fosforilaze na površini S. cerevisiae i praćenje aktivnosti alfa-amilaze." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993605

Lilek, S. (2022). 'Razvoj primjene dviju glikozid hidrolaza - ekspresija saharoza fosforilaze na površini S. cerevisiae i praćenje aktivnosti alfa-amilaze', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993605

Lilek S. Razvoj primjene dviju glikozid hidrolaza - ekspresija saharoza fosforilaze na površini S. cerevisiae i praćenje aktivnosti alfa-amilaze [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 October 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993605

S. Lilek, "Razvoj primjene dviju glikozid hidrolaza - ekspresija saharoza fosforilaze na površini S. cerevisiae i praćenje aktivnosti alfa-amilaze", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993605

Please login to the repository to save this object to your list.