undergraduate thesis
Utjecaj uklanjanja Cwp2, Scw4 i/ili Pir proteina iz stanične stijenke na efikasnost izlaganja heterolognih proteina na površini kvasca

Vukšić, Lucija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Biochemistry

Cite this document

Vukšić, L. (2022). Utjecaj uklanjanja Cwp2, Scw4 i/ili Pir proteina iz stanične stijenke na efikasnost izlaganja heterolognih proteina na površini kvasca (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845886

Vukšić, Lucija. "Utjecaj uklanjanja Cwp2, Scw4 i/ili Pir proteina iz stanične stijenke na efikasnost izlaganja heterolognih proteina na površini kvasca." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845886

Vukšić, Lucija. "Utjecaj uklanjanja Cwp2, Scw4 i/ili Pir proteina iz stanične stijenke na efikasnost izlaganja heterolognih proteina na površini kvasca." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845886

Vukšić, L. (2022). 'Utjecaj uklanjanja Cwp2, Scw4 i/ili Pir proteina iz stanične stijenke na efikasnost izlaganja heterolognih proteina na površini kvasca', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845886

Vukšić L. Utjecaj uklanjanja Cwp2, Scw4 i/ili Pir proteina iz stanične stijenke na efikasnost izlaganja heterolognih proteina na površini kvasca [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845886

L. Vukšić, "Utjecaj uklanjanja Cwp2, Scw4 i/ili Pir proteina iz stanične stijenke na efikasnost izlaganja heterolognih proteina na površini kvasca", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845886

Please login to the repository to save this object to your list.