undergraduate thesis
Laboratorijska proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja iz istarskih sorti maslina, potpomognuta djelovanjem pulsirajućeg električnog polja

Šapina, Sara
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Section for Food Plant Design

Cite this document

Šapina, S. (2023). Laboratorijska proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja iz istarskih sorti maslina, potpomognuta djelovanjem pulsirajućeg električnog polja (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737566

Šapina, Sara. "Laboratorijska proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja iz istarskih sorti maslina, potpomognuta djelovanjem pulsirajućeg električnog polja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737566

Šapina, Sara. "Laboratorijska proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja iz istarskih sorti maslina, potpomognuta djelovanjem pulsirajućeg električnog polja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737566

Šapina, S. (2023). 'Laboratorijska proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja iz istarskih sorti maslina, potpomognuta djelovanjem pulsirajućeg električnog polja', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737566

Šapina S. Laboratorijska proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja iz istarskih sorti maslina, potpomognuta djelovanjem pulsirajućeg električnog polja [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737566

S. Šapina, "Laboratorijska proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja iz istarskih sorti maslina, potpomognuta djelovanjem pulsirajućeg električnog polja", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737566

Please login to the repository to save this object to your list.