undergraduate thesis
Bakterijski izolati iz roda Pseudomonas kao inhibitori rasta micelija slatkovodnih patogenih mikroorganizama iz skupine Oomycota

Majerčak-Škorlić, Matilda
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Majerčak Škorlić, M. (2023). Bakterijski izolati iz roda Pseudomonas kao inhibitori rasta micelija slatkovodnih patogenih mikroorganizama iz skupine Oomycota (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413069

Majerčak Škorlić, Matilda. "Bakterijski izolati iz roda Pseudomonas kao inhibitori rasta micelija slatkovodnih patogenih mikroorganizama iz skupine Oomycota." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413069

Majerčak Škorlić, Matilda. "Bakterijski izolati iz roda Pseudomonas kao inhibitori rasta micelija slatkovodnih patogenih mikroorganizama iz skupine Oomycota." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413069

Majerčak Škorlić, M. (2023). 'Bakterijski izolati iz roda Pseudomonas kao inhibitori rasta micelija slatkovodnih patogenih mikroorganizama iz skupine Oomycota', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413069

Majerčak Škorlić M. Bakterijski izolati iz roda Pseudomonas kao inhibitori rasta micelija slatkovodnih patogenih mikroorganizama iz skupine Oomycota [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 October 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413069

M. Majerčak Škorlić, "Bakterijski izolati iz roda Pseudomonas kao inhibitori rasta micelija slatkovodnih patogenih mikroorganizama iz skupine Oomycota", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413069

Please login to the repository to save this object to your list.