University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biology and Microbial Genetics
Cite this document
Matanović, A. (2024). Genetičke modifikacije nekonvencionalnih kvasaca u svrhu proizvodnje 2,3-butandiola i L-laktata (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:079520
Matanović, Angela. "Genetičke modifikacije nekonvencionalnih kvasaca u svrhu proizvodnje 2,3-butandiola i L-laktata." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:079520
Matanović, Angela. "Genetičke modifikacije nekonvencionalnih kvasaca u svrhu proizvodnje 2,3-butandiola i L-laktata." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:079520
Matanović, A. (2024). 'Genetičke modifikacije nekonvencionalnih kvasaca u svrhu proizvodnje 2,3-butandiola i L-laktata', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:079520
Matanović A. Genetičke modifikacije nekonvencionalnih kvasaca u svrhu proizvodnje 2,3-butandiola i L-laktata [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2024 November 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:079520
A. Matanović, "Genetičke modifikacije nekonvencionalnih kvasaca u svrhu proizvodnje 2,3-butandiola i L-laktata", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:079520