University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Fermentation and Yeast Technology
Cite this document
Kantoci, H. (2023). Opis postupka vođenja i karakteristika kiselog tijesta za proizvodnju trajnijih pekarskih proizvoda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292275
Kantoci, Helena. "Opis postupka vođenja i karakteristika kiselog tijesta za proizvodnju trajnijih pekarskih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292275
Kantoci, Helena. "Opis postupka vođenja i karakteristika kiselog tijesta za proizvodnju trajnijih pekarskih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292275
Kantoci, H. (2023). 'Opis postupka vođenja i karakteristika kiselog tijesta za proizvodnju trajnijih pekarskih proizvoda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292275
Kantoci H. Opis postupka vođenja i karakteristika kiselog tijesta za proizvodnju trajnijih pekarskih proizvoda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292275
H. Kantoci, "Opis postupka vođenja i karakteristika kiselog tijesta za proizvodnju trajnijih pekarskih proizvoda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292275