master's thesis
Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz pokožice komine grožđa sorte graševina

Peternel, Lea
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation

Cite this document

Peternel, L. (2023). Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz pokožice komine grožđa sorte graševina (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164515

Peternel, Lea. "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz pokožice komine grožđa sorte graševina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164515

Peternel, Lea. "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz pokožice komine grožđa sorte graševina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164515

Peternel, L. (2023). 'Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz pokožice komine grožđa sorte graševina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164515

Peternel L. Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz pokožice komine grožđa sorte graševina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 October 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164515

L. Peternel, "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz pokožice komine grožđa sorte graševina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164515

Please login to the repository to save this object to your list.