master's thesis
Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz kozjeg mlijeka

Milardović, Ana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Milardović, A. (2023). Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz kozjeg mlijeka (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017312

Milardović, Ana. "Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz kozjeg mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017312

Milardović, Ana. "Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz kozjeg mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017312

Milardović, A. (2023). 'Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz kozjeg mlijeka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017312

Milardović A. Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz kozjeg mlijeka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 December 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017312

A. Milardović, "Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz kozjeg mlijeka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017312

Please login to the repository to save this object to your list.