master's thesis
Analiza crijevne mikrobiote skupine ljudi s područja grada Zagreba te usporedba s crijevnim mikrobiotama okarakteriziranih svjetskih populacija

Salopek, Marta
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Section for Bioinformatics

Cite this document

Salopek, M. (2023). Analiza crijevne mikrobiote skupine ljudi s područja grada Zagreba te usporedba s crijevnim mikrobiotama okarakteriziranih svjetskih populacija (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373316

Salopek, Marta. "Analiza crijevne mikrobiote skupine ljudi s područja grada Zagreba te usporedba s crijevnim mikrobiotama okarakteriziranih svjetskih populacija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373316

Salopek, Marta. "Analiza crijevne mikrobiote skupine ljudi s područja grada Zagreba te usporedba s crijevnim mikrobiotama okarakteriziranih svjetskih populacija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373316

Salopek, M. (2023). 'Analiza crijevne mikrobiote skupine ljudi s područja grada Zagreba te usporedba s crijevnim mikrobiotama okarakteriziranih svjetskih populacija', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 02 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373316

Salopek M. Analiza crijevne mikrobiote skupine ljudi s područja grada Zagreba te usporedba s crijevnim mikrobiotama okarakteriziranih svjetskih populacija [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 October 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373316

M. Salopek, "Analiza crijevne mikrobiote skupine ljudi s područja grada Zagreba te usporedba s crijevnim mikrobiotama okarakteriziranih svjetskih populacija", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373316

Please login to the repository to save this object to your list.