University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Section for Bioinformatics
Cite this document
Eranović, I. (2023). Analiza rezultata sekvenciranja i povezanost konzistencije i učestalosti stolice sa sastavom crijevne mikrobiote (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:137052
Eranović, Ivana. "Analiza rezultata sekvenciranja i povezanost konzistencije i učestalosti stolice sa sastavom crijevne mikrobiote." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:137052
Eranović, Ivana. "Analiza rezultata sekvenciranja i povezanost konzistencije i učestalosti stolice sa sastavom crijevne mikrobiote." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:137052
Eranović, I. (2023). 'Analiza rezultata sekvenciranja i povezanost konzistencije i učestalosti stolice sa sastavom crijevne mikrobiote', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:137052
Eranović I. Analiza rezultata sekvenciranja i povezanost konzistencije i učestalosti stolice sa sastavom crijevne mikrobiote [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:137052
I. Eranović, "Analiza rezultata sekvenciranja i povezanost konzistencije i učestalosti stolice sa sastavom crijevne mikrobiote", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:137052