master's thesis
Razlika u antropometrijskim, biokemijskim i dijetetičkim parametrima u ovisnosti o stupnju kardiometaboličkog rizika u pacijenata sa kroničnim nezaraznim bolestima

Adžić, Lucija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry

Cite this document

Adžić, L. (2023). Razlika u antropometrijskim, biokemijskim i dijetetičkim parametrima u ovisnosti o stupnju kardiometaboličkog rizika u pacijenata sa kroničnim nezaraznim bolestima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:611105

Adžić, Lucija. "Razlika u antropometrijskim, biokemijskim i dijetetičkim parametrima u ovisnosti o stupnju kardiometaboličkog rizika u pacijenata sa kroničnim nezaraznim bolestima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:611105

Adžić, Lucija. "Razlika u antropometrijskim, biokemijskim i dijetetičkim parametrima u ovisnosti o stupnju kardiometaboličkog rizika u pacijenata sa kroničnim nezaraznim bolestima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:611105

Adžić, L. (2023). 'Razlika u antropometrijskim, biokemijskim i dijetetičkim parametrima u ovisnosti o stupnju kardiometaboličkog rizika u pacijenata sa kroničnim nezaraznim bolestima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:611105

Adžić L. Razlika u antropometrijskim, biokemijskim i dijetetičkim parametrima u ovisnosti o stupnju kardiometaboličkog rizika u pacijenata sa kroničnim nezaraznim bolestima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 October 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:611105

L. Adžić, "Razlika u antropometrijskim, biokemijskim i dijetetičkim parametrima u ovisnosti o stupnju kardiometaboličkog rizika u pacijenata sa kroničnim nezaraznim bolestima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:611105

Please login to the repository to save this object to your list.