undergraduate thesis
Utjecaj ekstrakcijskog otapala na antioksidacijsku aktivnost nusproizvoda egzotičnog voća

Štargl, Otilija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Štargl, O. (2024). Utjecaj ekstrakcijskog otapala na antioksidacijsku aktivnost nusproizvoda egzotičnog voća (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335942

Štargl, Otilija. "Utjecaj ekstrakcijskog otapala na antioksidacijsku aktivnost nusproizvoda egzotičnog voća." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335942

Štargl, Otilija. "Utjecaj ekstrakcijskog otapala na antioksidacijsku aktivnost nusproizvoda egzotičnog voća." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335942

Štargl, O. (2024). 'Utjecaj ekstrakcijskog otapala na antioksidacijsku aktivnost nusproizvoda egzotičnog voća', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335942

Štargl O. Utjecaj ekstrakcijskog otapala na antioksidacijsku aktivnost nusproizvoda egzotičnog voća [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2024 December 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335942

O. Štargl, "Utjecaj ekstrakcijskog otapala na antioksidacijsku aktivnost nusproizvoda egzotičnog voća", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335942

Please login to the repository to save this object to your list.