undergraduate thesis
Funkcionalna karakterizacija i optimiranje uzgoja bakterijskih sojeva izoliranih iz majčinog mlijeka na nusproizvodima mliječne industrije

Habuš, Ena
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Habuš, E. (2024). Funkcionalna karakterizacija i optimiranje uzgoja bakterijskih sojeva izoliranih iz majčinog mlijeka na nusproizvodima mliječne industrije (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:813450

Habuš, Ena. "Funkcionalna karakterizacija i optimiranje uzgoja bakterijskih sojeva izoliranih iz majčinog mlijeka na nusproizvodima mliječne industrije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:813450

Habuš, Ena. "Funkcionalna karakterizacija i optimiranje uzgoja bakterijskih sojeva izoliranih iz majčinog mlijeka na nusproizvodima mliječne industrije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:813450

Habuš, E. (2024). 'Funkcionalna karakterizacija i optimiranje uzgoja bakterijskih sojeva izoliranih iz majčinog mlijeka na nusproizvodima mliječne industrije', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 06 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:813450

Habuš E. Funkcionalna karakterizacija i optimiranje uzgoja bakterijskih sojeva izoliranih iz majčinog mlijeka na nusproizvodima mliječne industrije [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2024 October 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:813450

E. Habuš, "Funkcionalna karakterizacija i optimiranje uzgoja bakterijskih sojeva izoliranih iz majčinog mlijeka na nusproizvodima mliječne industrije", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:813450

Please login to the repository to save this object to your list.