University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document
Pavić, R. (2024). Utjecaj parametara ekstrakcje potpomognute mikrovalovima na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijsku aktivnost kore banane (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333030
Pavić, Rina. "Utjecaj parametara ekstrakcje potpomognute mikrovalovima na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijsku aktivnost kore banane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333030
Pavić, Rina. "Utjecaj parametara ekstrakcje potpomognute mikrovalovima na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijsku aktivnost kore banane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333030
Pavić, R. (2024). 'Utjecaj parametara ekstrakcje potpomognute mikrovalovima na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijsku aktivnost kore banane', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 02 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333030
Pavić R. Utjecaj parametara ekstrakcje potpomognute mikrovalovima na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijsku aktivnost kore banane [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 April 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333030
R. Pavić, "Utjecaj parametara ekstrakcje potpomognute mikrovalovima na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijsku aktivnost kore banane", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333030