master's thesis
Utjecaj parametara ekstrakcje potpomognute mikrovalovima na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijsku aktivnost kore banane

Pavić, Rina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Pavić, R. (2024). Utjecaj parametara ekstrakcje potpomognute mikrovalovima na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijsku aktivnost kore banane (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333030

Pavić, Rina. "Utjecaj parametara ekstrakcje potpomognute mikrovalovima na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijsku aktivnost kore banane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333030

Pavić, Rina. "Utjecaj parametara ekstrakcje potpomognute mikrovalovima na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijsku aktivnost kore banane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333030

Pavić, R. (2024). 'Utjecaj parametara ekstrakcje potpomognute mikrovalovima na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijsku aktivnost kore banane', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 02 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333030

Pavić R. Utjecaj parametara ekstrakcje potpomognute mikrovalovima na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijsku aktivnost kore banane [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 April 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333030

R. Pavić, "Utjecaj parametara ekstrakcje potpomognute mikrovalovima na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijsku aktivnost kore banane", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333030

Please login to the repository to save this object to your list.