University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Food Processes Engineering
Cite this document
Šimunović, A. (2024). Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz začinske paprike primjenom predtretmana pulsirajućega električnoga polja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724949
Šimunović, Anamaria. "Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz začinske paprike primjenom predtretmana pulsirajućega električnoga polja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724949
Šimunović, Anamaria. "Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz začinske paprike primjenom predtretmana pulsirajućega električnoga polja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724949
Šimunović, A. (2024). 'Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz začinske paprike primjenom predtretmana pulsirajućega električnoga polja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 12 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724949
Šimunović A. Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz začinske paprike primjenom predtretmana pulsirajućega električnoga polja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 January 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724949
A. Šimunović, "Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz začinske paprike primjenom predtretmana pulsirajućega električnoga polja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724949