prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve

Krištić, Tina (2015)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Krištić, T. (2015). Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134818

Krištić, Tina. "Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134818

Krištić, Tina. "Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134818

Krištić, T. (2015). 'Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 08 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134818

Krištić T. Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2020 July 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134818

T. Krištić, "Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134818

Islandora Bookmark - Please login to use this feature