University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document
Krištić, T. (2015). Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134818
Krištić, Tina. "Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134818
Krištić, Tina. "Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134818
Krištić, T. (2015). 'Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134818
Krištić T. Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 December 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134818
T. Krištić, "Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134818