undergraduate thesis
Fermentacija i fizikalno-kemijsko vrednovanje vodenog kefira s potencijalnim zdravstvenim učincima

Mataga, Lucija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Mataga, L. (2024). Fermentacija i fizikalno-kemijsko vrednovanje vodenog kefira s potencijalnim zdravstvenim učincima (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952623

Mataga, Lucija. "Fermentacija i fizikalno-kemijsko vrednovanje vodenog kefira s potencijalnim zdravstvenim učincima." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952623

Mataga, Lucija. "Fermentacija i fizikalno-kemijsko vrednovanje vodenog kefira s potencijalnim zdravstvenim učincima." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952623

Mataga, L. (2024). 'Fermentacija i fizikalno-kemijsko vrednovanje vodenog kefira s potencijalnim zdravstvenim učincima', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952623

Mataga L. Fermentacija i fizikalno-kemijsko vrednovanje vodenog kefira s potencijalnim zdravstvenim učincima [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 January 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952623

L. Mataga, "Fermentacija i fizikalno-kemijsko vrednovanje vodenog kefira s potencijalnim zdravstvenim učincima", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952623

Please login to the repository to save this object to your list.