University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for Organic Chemistry
Cite this document
Račić, N. (2024). Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:842774
Račić, Nikolina. "Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:842774
Račić, Nikolina. "Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:842774
Račić, N. (2024). 'Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 31 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:842774
Račić N. Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 March 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:842774
N. Račić, "Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:842774