prikaz prve stranice dokumenta Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja
Embargo period 2025-12-31
master's thesis
Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja

Račić, Nikolina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Organic Chemistry

Cite this document

Račić, N. (2024). Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:842774

Račić, Nikolina. "Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:842774

Račić, Nikolina. "Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:842774

Račić, N. (2024). 'Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 31 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:842774

Račić N. Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 March 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:842774

N. Račić, "Izolacija, karakterizacija i fenolni profil bioaktivnih komponenti iz lista i ploda planike s područja Malog Lošinja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:842774

Please login to the repository to save this object to your list.