master's thesis
Karakterizacija probiotičkih svojstava bakterija roda Lactobacillus izoliranih iz kiselog kupusa

Bezić, Korina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Bezić, K. (2024). Karakterizacija probiotičkih svojstava bakterija roda Lactobacillus izoliranih iz kiselog kupusa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306081

Bezić, Korina. "Karakterizacija probiotičkih svojstava bakterija roda Lactobacillus izoliranih iz kiselog kupusa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306081

Bezić, Korina. "Karakterizacija probiotičkih svojstava bakterija roda Lactobacillus izoliranih iz kiselog kupusa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306081

Bezić, K. (2024). 'Karakterizacija probiotičkih svojstava bakterija roda Lactobacillus izoliranih iz kiselog kupusa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 08 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306081

Bezić K. Karakterizacija probiotičkih svojstava bakterija roda Lactobacillus izoliranih iz kiselog kupusa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 January 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306081

K. Bezić, "Karakterizacija probiotičkih svojstava bakterija roda Lactobacillus izoliranih iz kiselog kupusa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306081

Please login to the repository to save this object to your list.