University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document
Čagalj, M. (2015). Utjecaj ekstrakcije mikrovalovima na izolaciju ukupnih fenola i hidroksicimetnih kiselina cvijeta i lista gloga (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:774746
Čagalj, Mia. "Utjecaj ekstrakcije mikrovalovima na izolaciju ukupnih fenola i hidroksicimetnih kiselina cvijeta i lista gloga." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:774746
Čagalj, Mia. "Utjecaj ekstrakcije mikrovalovima na izolaciju ukupnih fenola i hidroksicimetnih kiselina cvijeta i lista gloga." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:774746
Čagalj, M. (2015). 'Utjecaj ekstrakcije mikrovalovima na izolaciju ukupnih fenola i hidroksicimetnih kiselina cvijeta i lista gloga', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 02 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:774746
Čagalj M. Utjecaj ekstrakcije mikrovalovima na izolaciju ukupnih fenola i hidroksicimetnih kiselina cvijeta i lista gloga [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2025 January 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:774746
M. Čagalj, "Utjecaj ekstrakcije mikrovalovima na izolaciju ukupnih fenola i hidroksicimetnih kiselina cvijeta i lista gloga", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:774746