University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Cite this document
Blažević, K. (2025). Ispitivanje utjecaja izvora ugljika i dušika na proizvodnju lignocelulolitičkih enzima s pomoću kvasca Debaryomyces hansenii (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009523
Blažević, Katja. "Ispitivanje utjecaja izvora ugljika i dušika na proizvodnju lignocelulolitičkih enzima s pomoću kvasca Debaryomyces hansenii." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009523
Blažević, Katja. "Ispitivanje utjecaja izvora ugljika i dušika na proizvodnju lignocelulolitičkih enzima s pomoću kvasca Debaryomyces hansenii." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009523
Blažević, K. (2025). 'Ispitivanje utjecaja izvora ugljika i dušika na proizvodnju lignocelulolitičkih enzima s pomoću kvasca Debaryomyces hansenii', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009523
Blažević K. Ispitivanje utjecaja izvora ugljika i dušika na proizvodnju lignocelulolitičkih enzima s pomoću kvasca Debaryomyces hansenii [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2025 [cited 2025 January 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009523
K. Blažević, "Ispitivanje utjecaja izvora ugljika i dušika na proizvodnju lignocelulolitičkih enzima s pomoću kvasca Debaryomyces hansenii", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2025. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009523