master's thesis
Ispitivanje utjecaja izvora ugljika i dušika na proizvodnju lignocelulolitičkih enzima s pomoću kvasca Debaryomyces hansenii

Blažević, Katja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Blažević, K. (2025). Ispitivanje utjecaja izvora ugljika i dušika na proizvodnju lignocelulolitičkih enzima s pomoću kvasca Debaryomyces hansenii (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009523

Blažević, Katja. "Ispitivanje utjecaja izvora ugljika i dušika na proizvodnju lignocelulolitičkih enzima s pomoću kvasca Debaryomyces hansenii." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009523

Blažević, Katja. "Ispitivanje utjecaja izvora ugljika i dušika na proizvodnju lignocelulolitičkih enzima s pomoću kvasca Debaryomyces hansenii." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009523

Blažević, K. (2025). 'Ispitivanje utjecaja izvora ugljika i dušika na proizvodnju lignocelulolitičkih enzima s pomoću kvasca Debaryomyces hansenii', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009523

Blažević K. Ispitivanje utjecaja izvora ugljika i dušika na proizvodnju lignocelulolitičkih enzima s pomoću kvasca Debaryomyces hansenii [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2025 [cited 2025 January 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009523

K. Blažević, "Ispitivanje utjecaja izvora ugljika i dušika na proizvodnju lignocelulolitičkih enzima s pomoću kvasca Debaryomyces hansenii", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2025. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009523

Please login to the repository to save this object to your list.