prikaz prve stranice dokumenta Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta voća
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta voća

Jelekovac, Ana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Nutrition Science

Cite this document

Jelekovac, A. (2014). Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta voća (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892731

Jelekovac, Ana. "Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta voća." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892731

Jelekovac, Ana. "Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta voća." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892731

Jelekovac, A. (2014). 'Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta voća', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 03 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892731

Jelekovac A. Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta voća [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 October 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892731

A. Jelekovac, "Određivanje in vitro antioksidativnog kapaciteta, sadržaja polifenola i učinka na PMA-inducirano oksidativno izgaranje u ljudskim fagocitima odabranih ekstrakta voća", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892731

Please login to the repository to save this object to your list.