prikaz prve stranice dokumenta Istraživanje citotoksičnog, prooksidativnog i mutagenog učinka auksina na ljudske stanice raka debelog crijeva
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Istraživanje citotoksičnog, prooksidativnog i mutagenog učinka auksina na ljudske stanice raka debelog crijeva

Bagarić, Ena
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Bagarić, E. (2014). Istraživanje citotoksičnog, prooksidativnog i mutagenog učinka auksina na ljudske stanice raka debelog crijeva (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795046

Bagarić, Ena. "Istraživanje citotoksičnog, prooksidativnog i mutagenog učinka auksina na ljudske stanice raka debelog crijeva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795046

Bagarić, Ena. "Istraživanje citotoksičnog, prooksidativnog i mutagenog učinka auksina na ljudske stanice raka debelog crijeva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795046

Bagarić, E. (2014). 'Istraživanje citotoksičnog, prooksidativnog i mutagenog učinka auksina na ljudske stanice raka debelog crijeva', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795046

Bagarić E. Istraživanje citotoksičnog, prooksidativnog i mutagenog učinka auksina na ljudske stanice raka debelog crijeva [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795046

E. Bagarić, "Istraživanje citotoksičnog, prooksidativnog i mutagenog učinka auksina na ljudske stanice raka debelog crijeva", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795046

Please login to the repository to save this object to your list.