master's thesis
Evaluation of cytotoxic effects of natural ionic liquids and deep eutectic solvents using CCO fish cell line and yeast Saccharomyces cerevisiae

Jelena Železnjak (2014)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations
Cite this document...

Železnjak, J. (2014). Ispitivanje citotoksičnih učinaka prirodnih ionskih kapljevina i eutektičkih otapala na CCO staničnoj liniji i kvascu Saccharomyces cerevisiae (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536013

Železnjak, Jelena. "Ispitivanje citotoksičnih učinaka prirodnih ionskih kapljevina i eutektičkih otapala na CCO staničnoj liniji i kvascu Saccharomyces cerevisiae." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536013

Železnjak, Jelena. "Ispitivanje citotoksičnih učinaka prirodnih ionskih kapljevina i eutektičkih otapala na CCO staničnoj liniji i kvascu Saccharomyces cerevisiae." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536013

Železnjak, J. (2014). 'Ispitivanje citotoksičnih učinaka prirodnih ionskih kapljevina i eutektičkih otapala na CCO staničnoj liniji i kvascu Saccharomyces cerevisiae', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536013

Železnjak J. Ispitivanje citotoksičnih učinaka prirodnih ionskih kapljevina i eutektičkih otapala na CCO staničnoj liniji i kvascu Saccharomyces cerevisiae [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2019 August 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536013

J. Železnjak, "Ispitivanje citotoksičnih učinaka prirodnih ionskih kapljevina i eutektičkih otapala na CCO staničnoj liniji i kvascu Saccharomyces cerevisiae", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536013