prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske

Studen, Ana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Studen, A. (2014). Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252219

Studen, Ana. "Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252219

Studen, Ana. "Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252219

Studen, A. (2014). 'Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 12 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252219

Studen A. Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 July 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252219

A. Studen, "Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252219

Please login to the repository to save this object to your list.