prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske

Studen, Ana (2014)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Studen, A. (2014). Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252219

Studen, Ana. "Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252219

Studen, Ana. "Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252219

Studen, A. (2014). 'Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 08 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252219

Studen A. Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2020 July 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252219

A. Studen, "Utjecaj sorte i područja uzgoja na parametre kvalitete i senzorska svojstva svježih sokova višnje i višnje Maraske", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252219

Islandora Bookmark - Please login to use this feature