master's thesis
Phenolic compounds contents determination in different commercial aronia products using high performance liquid chromatography

Nina Mačković (2014)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control
Cite this document...

Mačković, N. (2014). Određivanje fenolnih spojeva u različitim vrstama proizvoda od aronije tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449079

Mačković, Nina. "Određivanje fenolnih spojeva u različitim vrstama proizvoda od aronije tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449079

Mačković, Nina. "Određivanje fenolnih spojeva u različitim vrstama proizvoda od aronije tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449079

Mačković, N. (2014). 'Određivanje fenolnih spojeva u različitim vrstama proizvoda od aronije tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 22 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449079

Mačković N. Određivanje fenolnih spojeva u različitim vrstama proizvoda od aronije tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2019 August 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449079

N. Mačković, "Određivanje fenolnih spojeva u različitim vrstama proizvoda od aronije tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449079