prikaz prve stranice dokumenta Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima

Lacković, Ivana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Lacković, I. (2014). Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

Lacković, Ivana. "Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

Lacković, Ivana. "Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

Lacković, I. (2014). 'Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 22 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

Lacković I. Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2025 April 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

I. Lacković, "Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

Please login to the repository to save this object to your list.
accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.