master's thesis
Preparation of grape berry skin extract using eutectic solvents and testing their biological activity

Ana-Marija Pogačić (2014)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations
Cite this document...

Pogačić, A. M. (2014). Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918

Pogačić, Ana Marija. "Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918

Pogačić, Ana Marija. "Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918

Pogačić, A. M. (2014). 'Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918

Pogačić AM. Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918

A. M. Pogačić, "Priprava ekstrakta potkožice grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271918