University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for Organic Chemistry
Cite this document
Mrmić, M. (2015). Primjena različitih metoda ekstrakcije bioaktivnih komponenta prisutnih u cvijetu bazge (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824608
Mrmić, Mateja. "Primjena različitih metoda ekstrakcije bioaktivnih komponenta prisutnih u cvijetu bazge." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824608
Mrmić, Mateja. "Primjena različitih metoda ekstrakcije bioaktivnih komponenta prisutnih u cvijetu bazge." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824608
Mrmić, M. (2015). 'Primjena različitih metoda ekstrakcije bioaktivnih komponenta prisutnih u cvijetu bazge', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 03 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824608
Mrmić M. Primjena različitih metoda ekstrakcije bioaktivnih komponenta prisutnih u cvijetu bazge [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 October 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824608
M. Mrmić, "Primjena različitih metoda ekstrakcije bioaktivnih komponenta prisutnih u cvijetu bazge", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824608