prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih načina proizvodnje, sorte i vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost lanenih ulja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj različitih načina proizvodnje, sorte i vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost lanenih ulja

Trtanj, Iva
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Oil and Fat Technology

Cite this document

Trtanj, I. (2015). Utjecaj različitih načina proizvodnje, sorte i vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost lanenih ulja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:848012

Trtanj, Iva. "Utjecaj različitih načina proizvodnje, sorte i vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost lanenih ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:848012

Trtanj, Iva. "Utjecaj različitih načina proizvodnje, sorte i vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost lanenih ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:848012

Trtanj, I. (2015). 'Utjecaj različitih načina proizvodnje, sorte i vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost lanenih ulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:848012

Trtanj I. Utjecaj različitih načina proizvodnje, sorte i vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost lanenih ulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:848012

I. Trtanj, "Utjecaj različitih načina proizvodnje, sorte i vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost lanenih ulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:848012

Please login to the repository to save this object to your list.