master's thesis
Effects of different production methods, variety and storage time on oxidative stability of linseed oils

Iva Trtanj (2015)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Oil and Fat Technology
Cite this document...

Trtanj, I. (2015). Utjecaj različitih načina proizvodnje, sorte i vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost lanenih ulja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:848012

Trtanj, Iva. "Utjecaj različitih načina proizvodnje, sorte i vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost lanenih ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:848012

Trtanj, Iva. "Utjecaj različitih načina proizvodnje, sorte i vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost lanenih ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:848012

Trtanj, I. (2015). 'Utjecaj različitih načina proizvodnje, sorte i vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost lanenih ulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 22 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:848012

Trtanj I. Utjecaj različitih načina proizvodnje, sorte i vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost lanenih ulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2019 August 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:848012

I. Trtanj, "Utjecaj različitih načina proizvodnje, sorte i vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost lanenih ulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:848012