prikaz prve stranice dokumenta Promjena koncentracije aflatoksina M1 pri tehnološkom procesu proizvodnje i čuvanja svježeg sira i sira tipa feta
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Promjena koncentracije aflatoksina M1 pri tehnološkom procesu proizvodnje i čuvanja svježeg sira i sira tipa feta

Mihalić, Vjeran
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Milk and Milk Products

Cite this document

Mihalić, V. (2015). Promjena koncentracije aflatoksina M1 pri tehnološkom procesu proizvodnje i čuvanja svježeg sira i sira tipa feta (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:326510

Mihalić, Vjeran. "Promjena koncentracije aflatoksina M1 pri tehnološkom procesu proizvodnje i čuvanja svježeg sira i sira tipa feta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:326510

Mihalić, Vjeran. "Promjena koncentracije aflatoksina M1 pri tehnološkom procesu proizvodnje i čuvanja svježeg sira i sira tipa feta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:326510

Mihalić, V. (2015). 'Promjena koncentracije aflatoksina M1 pri tehnološkom procesu proizvodnje i čuvanja svježeg sira i sira tipa feta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:326510

Mihalić V. Promjena koncentracije aflatoksina M1 pri tehnološkom procesu proizvodnje i čuvanja svježeg sira i sira tipa feta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 April 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:326510

V. Mihalić, "Promjena koncentracije aflatoksina M1 pri tehnološkom procesu proizvodnje i čuvanja svježeg sira i sira tipa feta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:326510

Please login to the repository to save this object to your list.