prikaz prve stranice dokumenta Konstrukcija i određivanje osjetljivosti hibridnih sojeva kvasca Saccharomyces cerevisiae na inhibitore rasta
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Konstrukcija i određivanje osjetljivosti hibridnih sojeva kvasca Saccharomyces cerevisiae na inhibitore rasta

Pranklin, Andrea
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Pranklin, A. (2015). Konstrukcija i određivanje osjetljivosti hibridnih sojeva kvasca Saccharomyces cerevisiae na inhibitore rasta (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:208475

Pranklin, Andrea. "Konstrukcija i određivanje osjetljivosti hibridnih sojeva kvasca Saccharomyces cerevisiae na inhibitore rasta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:208475

Pranklin, Andrea. "Konstrukcija i određivanje osjetljivosti hibridnih sojeva kvasca Saccharomyces cerevisiae na inhibitore rasta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:208475

Pranklin, A. (2015). 'Konstrukcija i određivanje osjetljivosti hibridnih sojeva kvasca Saccharomyces cerevisiae na inhibitore rasta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 03 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:208475

Pranklin A. Konstrukcija i određivanje osjetljivosti hibridnih sojeva kvasca Saccharomyces cerevisiae na inhibitore rasta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 October 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:208475

A. Pranklin, "Konstrukcija i određivanje osjetljivosti hibridnih sojeva kvasca Saccharomyces cerevisiae na inhibitore rasta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:208475

Please login to the repository to save this object to your list.