prikaz prve stranice dokumenta Validacija metoda za određivanje mineralnih ulja u tlu FT-IR spektrometrijom i ukupnih masti i ulja ekstrakcijom
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Validacija metoda za određivanje mineralnih ulja u tlu FT-IR spektrometrijom i ukupnih masti i ulja ekstrakcijom

Barić, Mia
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Barić, M. (2013). Validacija metoda za određivanje mineralnih ulja u tlu FT-IR spektrometrijom i ukupnih masti i ulja ekstrakcijom (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:911261

Barić, Mia. "Validacija metoda za određivanje mineralnih ulja u tlu FT-IR spektrometrijom i ukupnih masti i ulja ekstrakcijom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:911261

Barić, Mia. "Validacija metoda za određivanje mineralnih ulja u tlu FT-IR spektrometrijom i ukupnih masti i ulja ekstrakcijom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:911261

Barić, M. (2013). 'Validacija metoda za određivanje mineralnih ulja u tlu FT-IR spektrometrijom i ukupnih masti i ulja ekstrakcijom', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:911261

Barić M. Validacija metoda za određivanje mineralnih ulja u tlu FT-IR spektrometrijom i ukupnih masti i ulja ekstrakcijom [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:911261

M. Barić, "Validacija metoda za određivanje mineralnih ulja u tlu FT-IR spektrometrijom i ukupnih masti i ulja ekstrakcijom", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:911261

Please login to the repository to save this object to your list.