prikaz prve stranice dokumenta Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti

Pupovac, Marina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis

Cite this document

Pupovac, M. (2012). Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157243

Pupovac, Marina. "Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157243

Pupovac, Marina. "Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157243

Pupovac, M. (2012). 'Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157243

Pupovac M. Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157243

M. Pupovac, "Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157243

Please login to the repository to save this object to your list.