Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis
Cite this document
Pupovac, M. (2012). Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157243
Pupovac, Marina. "Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157243
Pupovac, Marina. "Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157243
Pupovac, M. (2012). 'Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157243
Pupovac M. Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157243
M. Pupovac, "Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157243