University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Process Engineering Laboratory of Thermodynamics
Cite this document
Tintor, J. (2012). Primjena ultrazvuka kao metode za ekstrakciju bioaktivnih spojeva iz vinskog taloga (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036586
Tintor, Jovana. "Primjena ultrazvuka kao metode za ekstrakciju bioaktivnih spojeva iz vinskog taloga." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036586
Tintor, Jovana. "Primjena ultrazvuka kao metode za ekstrakciju bioaktivnih spojeva iz vinskog taloga." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036586
Tintor, J. (2012). 'Primjena ultrazvuka kao metode za ekstrakciju bioaktivnih spojeva iz vinskog taloga', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 13 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036586
Tintor J. Primjena ultrazvuka kao metode za ekstrakciju bioaktivnih spojeva iz vinskog taloga [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 September 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036586
J. Tintor, "Primjena ultrazvuka kao metode za ekstrakciju bioaktivnih spojeva iz vinskog taloga", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036586