prikaz prve stranice dokumenta Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica

Crnko, Sandra
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Oil and Fat Technology

Cite this document

Crnko, S. (2012). Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734

Crnko, Sandra. "Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734

Crnko, Sandra. "Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734

Crnko, S. (2012). 'Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 October 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734

Crnko S. Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2021 October 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734

S. Crnko, "Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734

Islandora Bookmark - Please login to use this feature