prikaz prve stranice dokumenta Priprava imidazolijevih ionskih tekućina i njihova primjena u biotransformacijama
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Priprava imidazolijevih ionskih tekućina i njihova primjena u biotransformacijama

Radoš, Ivan
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Radoš, I. (2011). Priprava imidazolijevih ionskih tekućina i njihova primjena u biotransformacijama (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261004

Radoš, Ivan. "Priprava imidazolijevih ionskih tekućina i njihova primjena u biotransformacijama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261004

Radoš, Ivan. "Priprava imidazolijevih ionskih tekućina i njihova primjena u biotransformacijama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261004

Radoš, I. (2011). 'Priprava imidazolijevih ionskih tekućina i njihova primjena u biotransformacijama', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261004

Radoš I. Priprava imidazolijevih ionskih tekućina i njihova primjena u biotransformacijama [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2022 May 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261004

I. Radoš, "Priprava imidazolijevih ionskih tekućina i njihova primjena u biotransformacijama", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261004

Please login to the repository to save this object to your list.