University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Cite this document
Gašpari, S. (2010). Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437
Gašpari, Slavica. "Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437
Gašpari, Slavica. "Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437
Gašpari, S. (2010). 'Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437
Gašpari S. Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 December 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437
S. Gašpari, "Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437