prikaz prve stranice dokumenta Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela

Gašpari, Slavica
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Gašpari, S. (2010). Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437

Gašpari, Slavica. "Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437

Gašpari, Slavica. "Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437

Gašpari, S. (2010). 'Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437

Gašpari S. Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 December 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437

S. Gašpari, "Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437

Please login to the repository to save this object to your list.