University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for Biochemistry
Cite this document
Zadro, D. (2016). Izolacija i karakterizacija proteolitičkih sojeva bakterija i kvasaca iz ovčjeg i kozjeg sira (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664242
Zadro, Dragana. "Izolacija i karakterizacija proteolitičkih sojeva bakterija i kvasaca iz ovčjeg i kozjeg sira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664242
Zadro, Dragana. "Izolacija i karakterizacija proteolitičkih sojeva bakterija i kvasaca iz ovčjeg i kozjeg sira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664242
Zadro, D. (2016). 'Izolacija i karakterizacija proteolitičkih sojeva bakterija i kvasaca iz ovčjeg i kozjeg sira', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664242
Zadro D. Izolacija i karakterizacija proteolitičkih sojeva bakterija i kvasaca iz ovčjeg i kozjeg sira [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664242
D. Zadro, "Izolacija i karakterizacija proteolitičkih sojeva bakterija i kvasaca iz ovčjeg i kozjeg sira", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664242