University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Process Engineering Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation
Cite this document
Kušen, M. (2017). Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978
Kušen, Matea. "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978
Kušen, Matea. "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978
Kušen, M. (2017). 'Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 08 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978
Kušen M. Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2025 April 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978
M. Kušen, "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978