University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Food Quality Control
Cite this document
Ivezić, A. (2012). Iskorištenost potencijala za neprestana poboljšavanja učinkovitosti vodećih hrvatskih prehrambenih tvrtki (Professional thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:339656
Ivezić, Andrea. "Iskorištenost potencijala za neprestana poboljšavanja učinkovitosti vodećih hrvatskih prehrambenih tvrtki." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:339656
Ivezić, Andrea. "Iskorištenost potencijala za neprestana poboljšavanja učinkovitosti vodećih hrvatskih prehrambenih tvrtki." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:339656
Ivezić, A. (2012). 'Iskorištenost potencijala za neprestana poboljšavanja učinkovitosti vodećih hrvatskih prehrambenih tvrtki', Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:339656
Ivezić A. Iskorištenost potencijala za neprestana poboljšavanja učinkovitosti vodećih hrvatskih prehrambenih tvrtki [Professional thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2025 February 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:339656
A. Ivezić, "Iskorištenost potencijala za neprestana poboljšavanja učinkovitosti vodećih hrvatskih prehrambenih tvrtki", Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:339656