University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document
Cvjetko Bubalo, M. (2012). Priprava, primjena u biotransformacijama i citotoksičnost odabranih imidazolijevih ionskih tekućina (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056224
Cvjetko Bubalo, Marina. "Priprava, primjena u biotransformacijama i citotoksičnost odabranih imidazolijevih ionskih tekućina." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056224
Cvjetko Bubalo, Marina. "Priprava, primjena u biotransformacijama i citotoksičnost odabranih imidazolijevih ionskih tekućina." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056224
Cvjetko Bubalo, M. (2012). 'Priprava, primjena u biotransformacijama i citotoksičnost odabranih imidazolijevih ionskih tekućina', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056224
Cvjetko Bubalo M. Priprava, primjena u biotransformacijama i citotoksičnost odabranih imidazolijevih ionskih tekućina [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056224
M. Cvjetko Bubalo, "Priprava, primjena u biotransformacijama i citotoksičnost odabranih imidazolijevih ionskih tekućina", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056224