University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document
Diminić, J. (2014). Nutrigenomička analiza metaboličkih putova u kvascu Saccharomyces cerevisiae iščitavanjem reverzne translacije uz pomoć De novo sekvenciranja peptida (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:809387
Diminić, Janko. "Nutrigenomička analiza metaboličkih putova u kvascu Saccharomyces cerevisiae iščitavanjem reverzne translacije uz pomoć De novo sekvenciranja peptida." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:809387
Diminić, Janko. "Nutrigenomička analiza metaboličkih putova u kvascu Saccharomyces cerevisiae iščitavanjem reverzne translacije uz pomoć De novo sekvenciranja peptida." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:809387
Diminić, J. (2014). 'Nutrigenomička analiza metaboličkih putova u kvascu Saccharomyces cerevisiae iščitavanjem reverzne translacije uz pomoć De novo sekvenciranja peptida', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:809387
Diminić J. Nutrigenomička analiza metaboličkih putova u kvascu Saccharomyces cerevisiae iščitavanjem reverzne translacije uz pomoć De novo sekvenciranja peptida [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:809387
J. Diminić, "Nutrigenomička analiza metaboličkih putova u kvascu Saccharomyces cerevisiae iščitavanjem reverzne translacije uz pomoć De novo sekvenciranja peptida", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:809387