prikaz prve stranice dokumenta Spektrofotometrijsko određivanje smjese prehrambenih bojila uz kemometričku separaciju višeanalitnog signala
Access restricted to students and staff of home institution
professional thesis
Spektrofotometrijsko određivanje smjese prehrambenih bojila uz kemometričku separaciju višeanalitnog signala

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Grabarić Andonovski, I. (2015). Spektrofotometrijsko određivanje smjese prehrambenih bojila uz kemometričku separaciju višeanalitnog signala (Professional thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692057

Grabarić Andonovski, Iva. "Spektrofotometrijsko određivanje smjese prehrambenih bojila uz kemometričku separaciju višeanalitnog signala." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692057

Grabarić Andonovski, Iva. "Spektrofotometrijsko određivanje smjese prehrambenih bojila uz kemometričku separaciju višeanalitnog signala." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692057

Grabarić Andonovski, I. (2015). 'Spektrofotometrijsko određivanje smjese prehrambenih bojila uz kemometričku separaciju višeanalitnog signala', Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 11 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692057

Grabarić Andonovski I. Spektrofotometrijsko određivanje smjese prehrambenih bojila uz kemometričku separaciju višeanalitnog signala [Professional thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 December 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692057

I. Grabarić Andonovski, "Spektrofotometrijsko određivanje smjese prehrambenih bojila uz kemometričku separaciju višeanalitnog signala", Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692057

Please login to the repository to save this object to your list.