University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry
Cite this document
Pfeifer, D. (2018). Utjecaj prehrambene edukacije na znanje o šećernoj bolesti pacijenata oboljelih od dijabetesa tipa 2 (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:522974
Pfeifer, Danijela. "Utjecaj prehrambene edukacije na znanje o šećernoj bolesti pacijenata oboljelih od dijabetesa tipa 2." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:522974
Pfeifer, Danijela. "Utjecaj prehrambene edukacije na znanje o šećernoj bolesti pacijenata oboljelih od dijabetesa tipa 2." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:522974
Pfeifer, D. (2018). 'Utjecaj prehrambene edukacije na znanje o šećernoj bolesti pacijenata oboljelih od dijabetesa tipa 2', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:522974
Pfeifer D. Utjecaj prehrambene edukacije na znanje o šećernoj bolesti pacijenata oboljelih od dijabetesa tipa 2 [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2025 March 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:522974
D. Pfeifer, "Utjecaj prehrambene edukacije na znanje o šećernoj bolesti pacijenata oboljelih od dijabetesa tipa 2", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:522974